Назад

Бизнес форум в рамките на инициативата „16+1“, Будапеща, 28.11.2017



Българската търговско-промишлена палата информира, че Банката на Китай организира Бизнес форум, в рамките на 7-мия Икономически и търговски форум на платформата 16+1, обединяваща Китай и източноевропейските държави, и 6-та среща на държавните глави на участващите държави.

В2В събитието ще се проведе на 28 ноември в Будапеща, като се очаква да привлече над 300 компании, които ще имат възможността да се срещнат със 100 от най-големите китайски фирми от следните сектори:

  • информационни и компютърни технологии – софтуер и информационни услуги, компютри и комуникационно оборудване,
  • медицински и здравни услуги – медицински изделия, фармацевтични продукти, медицинско оборудване,
  • изкуствен интелект – технологии и приложни услуги,
  • опазване на околната среда – екология, управление на околната среда, управление на водни ресурси,
  • машиностроене и логистика – производство на инструменти, автомобили и части, електронни изделия,
  • модерно селско-стопанство – хранително-вкусова промишленост, преработвателна промишленост.

Платформата дава изключителната възможност за осъществяване на срещи по сектори, консултации от специалисти и проучвания на място. Предварителният подбор на участниците в събитието е гаранция за създаването на перспективни сътрудничества между китайските и европейските предприятия.

Желаещите за участие във форума, следва да потвърдят интерес до 14 септември 2017 /четвъртък/ на e-mail: m.markova@bcci.bg. Местата са ограничени, а организационният комитет ще одобри финалния списък с участниците.

Участието във форума е безплатно, като организаторите поемат разходите за обяд и кафе-паузи. Разходите за настаняване и път са за сметка на участниците. БТПП може да окаже съдействие за цялостната организация на посещението на фирмите, проявили интерес за участие.

За допълнителна информация: Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП, тел.: 02 8117 494, 8117 497.

Приложение:  Брошура на изложението

 

11.09.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад