Начало
Мероприятия:





Тема: Бизнес форум София – Тайпе

Дата: 12-06-2015

Организатор: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации

Анотация:
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Китайската асоциация за международно икономическо сътрудничество /CIECA/ имат удоволствието да Ви информират за организирането на 4-ти бизнес форум София – Тайпе. Събитието ще се проведе на 12 юни 2015г. /петък/ от 09.30 в сградата на БТПП, ул.”Искър”9, ет.1, зала А.
Тайван се характеризира като основен износител на електронни интегрални схеми, устройства с течни кристали, нефтени масла и масла от битуминозни минерали, телефонни апарати и други апарати за предаване или приемане на глас и изображения, диоди, транзистори и платки. Вносът в Тайван от нашата страна се състои от електронни интегрални схеми, нефтени масла или масла от битуминозни минерали, машини и апарати, използвани изключително или главно за производството на полупроводникови заготовки или шайби, полупроводници, дисплеи с плосък екран; нефт, газ, въглища; брикети и др.
Освен официалната част – включваща презентация на инвестиционния и бизнес климат на Тайван, участниците ще имат възможност да проведат двустранни срещи с потенциални партньори, в следните сектори: машиностроене, електроника и информационни технологии, козметика.
Фирмите, които имат желание за участие във форума следва да изпратят попълнена регистрационна форма на e-mail: m.markova@bcci.bgв срок до 10 юни 2015 /сряда/. Участието във форума е безплатно. Работни езици: български и английски език, осигурен е превод.

Списък на участниците от Тайван.
Информация
Програма
Регистрация