Начало
Мероприятия:





Тема: Бизнес форум на дунавския регион 2015

Дата: 02-09-2015

Организатор: EEN към БТПП и Австрийска федерална икономическа камара

Анотация:
Развитие на бизнес партньорства и представяне на най-новите тенденции в  секторите логистика, транспорт и вериги за доставки

 

Enterprise Europe Network към БТПП, в сътрудничество с Австрийската федерална икономическа камара имат удоволствието да Ви поканят за участие в петото поредно издание на Дунавския регионален бизнес форум, който тази година ще се проведе в периода 1-2.10.2015г. във Виена, Австрия.

Фокусът на петото издания на форума е върху „Транспорт, логистика и вериги за доставки в Дунавския регион и отвъд“ и ще разглежда съществуваща и бъдеща инфраструктура, всички видове транспорт и вериги за доставки, свързаност със съседни райони като Русия, Централна Азия, Африка и Америка.

В рамките на събитието ще се организират и B2B срещи между предприемачи, публични организации и представители на научните среди, работещи в сферата на транспорта и логистиката. Инициативата цели да стимулира конкурентоспособността на Дунавския регион като представи възможността на фирмите да се запознаят с последните нововъведения в застъпените сектори, да разширят възможностите за проектно и бизнес сътрудничество, както и да обсъдят належащи проблеми с политици, имащи пряко отношение при формулирането на националните и европейски политики.

По време на миналогодишното издание на форума са осъществени 268 срещи между 574 участника. Събитието бе белязано от силно българско присъствие - над 20 български представители на бизнеса и медиите участваха в семинарите и в над 100 предварително организирани двустранни срещи.

Участието в събитието е безплатно. Извършва се предварителна регистрация чрез следния линк: http://danuberegionbusinessforum.com/

 

За въпроси, помощ при регистрация или необходимост от допълнителна информация, моля, свържете се с Европейски информационен и иновационен център към БТПП:

Европейски информационен и иновационен център



Българска търговско- промишлена палата



Тел: +359 2/ 8117 505; +359 2/8117 515



Е-mail: een@bcci.bg



http://www.bcci.bg/

Информация
Програма
Регистрация