Начало
Мероприятия:





Тема: Търговска мисия за строителни фирми във Франция

Дата: 03-11-2015

Организатор: БТПП, ФБТИК, ТП Париж

Анотация:
БТПП съвместно с Френско – българската търговска и индустриална камара и Парижката търговска камара стартират подготовка по организиране на търговска мисия, предназначена за фирми от строителния сектор до гр. Париж в периода 17 - 19 ноември 2015 г. В приложение ще намерите специфичните сфери на дейност с оглед на участието в търговската мисия.
 
Специфични сфери на дейност с оглед на участие в търговската мисия:
 
-         Подизпълнители в груб строеж и довършителни работи, разполагащи с технически ръководители и архитекти, както и с арматуристи, кофражисти, специалисти подово покритие и покривни конструкции (включително затворени навеси и други инсталации), специалисти по ОВК, ВИК, изолации, окачени фасади, облицовки, обшивки;
-         Фирми инсталиращи и предлагащи брави и системи за заключване;
-         Доставчици на твърди подови настилки (камък, плочки, излети подови настилки);
-         Интериорни дърводелски изделия;
-         Артистично коване на железни елементи, доставчици на други метални изделия (ключарски и дърводелски изделия – парапети, метални стълби и др.)
-         Други компании с различен опит от горепосочените сектори, предлагащи иновативни технологии и продукти.
 
Заинтересованите за участие в търговската мисия български компании могат предварително да заявят своя интерес в Дирекция международно сътрудничество и международни организации, БТПП на имейл: irelations@bcci.bg или тел. 02/8117421, в срок до 9 октомври 2015 г.

Организационни срокове на търговската мисия са в следния порядък:
          До средата на месец септември: набиране на български компании за участие в мисията
          9 октомври: край на записванията и изпращане на профилите на българските компании на Парижката търговска камара; първа вноска от 120 евро (невъзтановима такса).
          9-23 октомври: Парижката камара препраща досиетата към френските компании за предварителен подбор, събира техните отговори и най-късно на 23 октомври изпраща коментарите и информацията към кои български фирми има заявен интерес от страна на френските компании
          До 6 ноември българските компании могат да потвърдят присъствие; втора вноска 1850 евро
Информация
Програма
Регистрация