Начало
Мероприятия:





Тема: Пресконференция: „ПЕРСПЕКТИВИ ПРЕД РАЗВИТИЕТО НА ПЛАТФОРМА ИНОВАЦИОННА БОРСА ПРИ СИРТ ПРИ БТПП“ и Информационен ден за програмите на Съвместното пре

Дата: 09-10-2015

Организатор: БТПП и EEN към БТПП

Анотация:

Покана за участие

в Пресконференция на тема: „ПЕРСПЕКТИВИ ПРЕД РАЗВИТИЕТО НА ПЛАТФОРМА ИНОВАЦИОННА БОРСА ПРИ  СИРТ ПРИ БТПП“

и съвместно  с EEN при БТПП на „Информационен ден за програмите на Съвместното предприятие „БИОТЕХНОЛОГИЧНИ ПРОИЗВОДСТВА”,  БРЮКСЕЛ,“ които са част от програмата на ЕК - ХОРИЗОНТ 2020

 

ДО

ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЪВЕТА ПО ИНОВАЦИИ И

 РАЗВИТИЕ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ (СИРТ) ПРИ БТПП

ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЪВЕТА НА БО ПРИ БТПП 

 

            В стремежа за все по-пълно и своевременно информиране за предстоящи в БТПП събития, с днешното съобщение отправям към Вас покана за участие в Пресконференция и информационен ден. Предвиждаме те да се проведат на 09 октомври 2015 г. - петък, съответно: Пресконференцията от 10:00 ч., а Информационния ден – от 11:00 ч. в конферентна зала А - ет. 1, в сградата на Палатата на ул. “Искър”№ 9.

Пресконференцията е на тема: „ПЕРСПЕКТИВИ ПРЕД РАЗВИТИЕТО НА ПЛАТФОРМА ИНОВАЦИОННА БОРСА ПРИ  СИРТ ПРИ БТПП“, която е по одобрената от Вас програма и с участието на г-н Цветан Симеонов, председател на УС на БТПП и Йосиф Аврамов, съпредседател на СИРТ и член на УС на БТПП, проф. д – р  Румен Николов, ръководител на Катедра „Компютърни науки” при УНИБИТ и член на Бюрото на СИРТ и доц. д-р Румен Андреев, ръководител на секция в Института по информационни и комуникационни технологии при БАН от 10,00 до 11,00 ч.

Поканени са представители на БТПП, СИРТ при БТПП, на малкия и средния бизнес от Браншовите организации – членки на БТПП, на науката, образованието и на медиите.

За доброто протичане на събитията организаторите - Съветът по иновации и развитие на технологиите при БТПП, очакват Вашите потвърждения в срок до 12 ч. на 08.10.2015 г. Заявяване на участие на тел.: 0877 163 583 и e-mail: yulian.petkov@inovacii.euТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  .

Прикачена към съобщението ще намерите и Програма на Информационния ден.

                                                                                              С УВАЖЕНИЕ:

                  ЙОСИФ АВРАМОВ                                                               (съпредседател на СИРТ
                               и член на УС на БТПП)              

Информация
Програма
Регистрация