Начало
Мероприятия:





Тема: Процедура за подбор на млади бизнес лидери към G-20Y

Дата: 26-02-2016

Организатор: G-20 Y

Анотация:
Българската търговско–промишлена палата има удоволствието да Ви информира за обявена процедура за подбор на млади бизнес лидери към Г-20У, които да вземат участие в 7-та среща на върха на Г-20 У на 21 – 25 септември 2016г. в Женева, Швейцария.
 
Г-20У общността представлява съвкупност от успешни млади бизнесмени и финансови лидери от страните от Г20 и страните членки на ЕС, която се събира всяка година за среща на върха. Целта на мероприятията е подготовката на набор от препоръки от младите бизнес лидери, които да бъдат разпространени по целия свят и да бъдат споделени, по-специално, с ръководителите на страните от Г-20 и международни организации като МВФ, Световната банка, ОИСР, Европейската комисия и Базелския комитет за банков надзор.
 
С оглед на разработването на препоръки, бинзес лидерите ще бъдат разделени в следните комитети:
- Енергийни пазари
- Продоволствена сигурност
- Глобална финансова индустрия
- Глобално демографско развитие
- Дигитални иновации и трансформации
 
Младите бизнес лидери, които имат желание да вземат участие в 7-тата Среща на върха, трябва да отговарят на следните изисквания:
-Да притежават висок (C- level)професионален опити да са собственици или съсобственици на компанията
-Дaимат доказани постижения в обществото
-Да владеят английски език
 
Кандидатите за млади бизнес лидери трябва да изпратят автобиография на английскиезик, актуална снимка, мотивационно писмо на e-mail: m.markova@bcci.bg в срок до 26 февруари 2016г. /петък/. За повече информация: Дирекция „Международно сътрудничество и международни оганизации” към БТПП - тел.: 02 8117 494 , 8117489.
 
Таксата за участие на одобрените кандидати възлиза на 7900 евро, като включва 4 нощувки в 4-5 звездни хотели, 3 обяда, 3 кафе паузи, 2 гала вечери и 1 концерт, информационни материали, публикуване на половин страница с представяне на кандидата.
 
 
 
Информация
Програма
Регистрация