Начало
Мероприятия:





Тема: БРАНШОВА КОМПЕТЕНТНОСТ, ИНОВАЦИИ И ГЛОБАЛНИ СТАНДАРТИ – ПРАВИЛНАТА РЕЦЕПТА ЗА УСПЕХ!

Дата: 02-06-2016

Организатор: GS1 България

Анотация:

На 02 юни 2016 г. (четвъртък)  GS1 България и ЦСБ-Систем България ЕООД съвместно организират семинар на ТЕМА „БРАНШОВА КОМПЕТЕНТНОСТ, ИНОВАЦИИ И ГЛОБАЛНИ СТАНДАРТИ – ПРАВИЛНАТА РЕЦЕПТА ЗА УСПЕХ!“.

Семинарът е  насочен към фирмите, опериращи в сферата на млечната и месната промишленост.

По време на семинара ще бъдат разгледани подхода при изграждане и внедряване на автоматизирани системи за проследимост и как функционира на практика електронния обмен на поръчки, авизо и фактури. Представител на Тандем – В ще говори за ползите от внедряване на информационна система, обхващаща целия процес – от доставката на суровини до експедиране на готовите продукти.

Специално внимание ще бъде обърнато на баркод символ DataBar и кодирането на допълнителна информация (партида, срок на годност, тегло и други) за нуждите на проследимостта и универсалното маркиране на стоки с променливо тегло. Ще бъдат разгледани особеностите според вида на артикулите, както и примери за внедряване в България и от цял свят.

Участието в семинара е безплатно, НО изисква регистрация, която може да направите на страницата на GS1 България в рубрика Събития „Семинар за мениджмънта на хранително-вкусовата промишленост“ или след попълване на формуляр, който ще бъде предоставен с по-подробна програма в най-скоро време.

 

Място на провеждане: гр. София, ул. Искър № 9, БТПП, Зала Б

Време: 10-14 часа

Информация
Програма
Регистрация