Начало
Мероприятия:





Тема: Международен икономически форум

Дата: 01-06-2016

Организатор: БТПП, МСМО

Анотация:

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Имаме удоволствието да Ви информираме, че във връзка с Българското председателство на Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа (ПСЮИЕ), в периода от 1 юли 2015 до 30 юни 2016, Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), организира Международен икономически форум с участието на представители на търговските камари и бизнеса от Югоизточна Европа, който ще се проведе паралелно със Срещата на върха на държавните глави на участващите в ПСЮИЕ страни.

Форумът ще се проведе в сградата на Българската търговско-промишлена палата на ул. “Искър“ 9, ет.1, зала „А“ на 1-ви юни 2016г. /сряда/ от 10.00 ч. В рамките на събитието  са  поканени  търговско-промишлените  палати  и  бизнеса  от  12-те страни-участници в ПСЮИЕ (Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Македония, Молдова, Косово, Румъния, Словения, Сърбия, Турция, Хърватия, Черна Гора), представители на българското правителство, дипломатическия корпус в България, бизнеса и медиите.

Освен официалната част, се предвижда провеждането на двустранни срещи с представители на бизнеса и търговско-промишлените палати от страните от ПСЮИЕ.

При интерес за участие във форума, моля, в срок до 30 май 2016 /понеделник/ да изпратите попълнена регистрационна форма на и-мейл: v.velichkov@bcci.bg  или факс 987 32 09. Участието във форума е безплатно.

БТПП ще информира допълнително относно състава на останалите бизнес делегации. За повече информация: Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ БТПП тел. 02/8117 494, 8117 421.   

Информация
Програма
Регистрация