Начало
Мероприятия:





Тема: Възможности за финансиране на проекти по ОПИК, процедура "Енергийна ефективност"

Дата: 30-06-2016

Организатор: Дирекция "Европейска интеграция и проекти", БТПП

Анотация:

Българската търговско-промишлена палата организира семинар на тема: „Възможности за финансиране на проекти по ОПИК, процедура "Енергийна ефективност" на 30 юни 2016 от 9:30 часа в сградата на БТПП, зала Б., гр. София, ул. Искър 9.

Предмет на семинара е запознаването на участниците с отворената процедура по ОП „Иновации и конкурентоспособност” – Процедура „Енергийна ефективност за МСП ”.Семинарът ще обхване две основни теми. В първата част ще бъдат разгледани детайлно елементите на процедурата: допустимост на кандидатите, допустими дейности, за които може да се кандидатства; квалифицируемост на проектите, ограничения за кандидатстване. Във втората част ще се акцентира на техническите проблеми, свързани с подготовката за изготвяне на Енергиен одит, като задължителен елемент на процедурата.Целта на обучението е повишаване на капацитета на МСП в подготовката за успешно участие в проекти за повишаване на енергийната ефективност и конкурентоспособност в предприятията.

Лектори на обучението ще бъдат Светлана Маринова - управител на консултантско дружество "Алмарекс" ЕООД и инж. Владислава Георгиева - инженер "Топлинна и хидравлична техника" с редица специализации в областта на енергийната ефективност.

Повече информация за семинара може да намерите ТУК

Таксата за участие е 70 лв
. (без ДДС). В цената се включва: кафе пауза, кетъринг, сертификат за участие и лекционни материали.

Краен срок за регистрация: 29 юни (сряда) 2016г., 12:00 ч. или до изчерпване на местата! Местата са ограничени!

За повече информация, моля не се колебайте да се свържете с: дирекция "Европейска интеграция и проекти", тел. 02/ 8117 553 или на e - mail: projects3@bcci.bg 















Информация
Програма
Регистрация