Начало
Мероприятия:





Тема: Двустранни бизнес срещи за доставчици и потребители на логистични решения за автомобилния и хранителния сектор в Aвстрия

Дата: 31-08-2016

Организатор: Enterprise Europe Network

Анотация:

Enterprise Europe Network към БТПП е съорганизатор на двустранни бизнес срещи за доставчици и потребители на логистични решения за автомобилния и хранителния сектор, които ще се проведат във Виена, Австрия на 13 септември 2016г. Срещите ще се проведат в рамките на Бизнес форум на Дунавския регион, организиран от Австрийската федерална стопанска камара.

По време на първия панел на конференцията ще бъдат обсъдени предизвикателствата, свързани с транспортните пътища в Европа, като фокусът ще е насочен към контрола и продължителността на изчакване по границите в ЕС, както и към интермодалния транспорт в Дунавския регион. Вторият панел ще разгледа финансови въпроси (субсидии и данъци) и инфраструктурни проекти.

През втората половина на деня ще бъдат проведени двустранни бизнес срещи (B2B) между фирми от горепосочените сектори. Участниците ще имат възможност предварително да насрочат срещи с чуждестранни компании.

Конференцията и B2B срещите ще дадат възможност на компаниите от Дунавския регион да научат повече за най-новите тенденции в логистиката и транспорта, както и да се срещнат лице в лице с потенциални партньори. Участието в събитието ще позволи на европейските предприемачи да намерят по-ефективни решения и възможности за намаляване на разходите и времето за доставки.

Участието в събитието е безплатно, като разходите за път и настаняване са за сметка на участниците. 

Срокове:

1 септември                     Краен срок за регистрация и публикуване на фирмен профил

Регистрацията се осъществява по следния начин:

  • Кликвате на уебсайта на събитието: https://www.b2match.eu/donauraumlogistik2016 и избирате от полето вдясно Register
  • Моля посочете контактни детайли и данни за фирмата/организацията и лицето, което ще участва в срещите. Въведете описание на фирмата, сферата на дейност и необходимите според Вас фирмени детайли, които бихте желали да бъдат известни на останалите участници
  • В полето „Local Support Office“ посочете BG Bulgarian Chamber of Commerce and Industry - Enterprise Europe Network
  • Преминете към втората стъпка на регистрацията, за да изберете фирмите, с които желаете да насрочите срещи 

За въпроси, помощ при регистрация или необходимост от допълнителна информация, моля, свържете се с:

Европейски информационен и иновационен център – Enterprise Europe Network

Българска търговско-промишлена палата

Мария Шапкарова

Тел: +359 2/ 8117 525

Е-mail: een@bcci.bg

http://www.bcci.bg/

Информация
Програма
Регистрация