Начало
Мероприятия:





Тема: Бизнес делегация до гр. Минск, Беларус (1-4 ноември 2016г.)

Дата: 14-10-2016

Организатор: БТПП съвместно с ТПП на Беларус

Анотация:
 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира за организиране на бизнес делегация до гр. Минск, Беларус в периода 1-4 ноември 2016г. и провеждането на Беларуско-български бизнес форум. Посещението се организира съвместно с Търговско-промишлената палата на Беларус.

 

Основният отрасъл в икономиката на Беларус е промишлеността - машиностроене, химическа, хранително-вкусова и други индустрии. Около 15% от населението (9,5 млн.души) е заето в селското стопанство, чиито основни производства са отглеждането на картофи и скотовъдството. От бившите съветски републики, Беларус е на пето място по БВП на глава от населението ($12 000) след Балтийските държави и Русия.  

 

Секторите, от взаимен интерес за двустранно икономическо сътрудничество между България и Беларус включват: машиностроене, нефт и газ, производство на трактори. От беларуска страна проявяват интерес към: тежката промишленост ( износ на автобуси и тролейбуси за градския транспорт, резервни части и др.) лека промишленост ( износ на текстил и платове, внос на материали за производството на обувки, дрехи, и аксесоари); селско-стопанство и хранително-вкусова промишленост (внос/износ на зеленчуци, плодове, месо, алкохол, зехтин и др.)

 

По предварителни разчети разходите, свързани с посещението, възлизат на 2020 щ.д, в които са включени: пътуване със самолет, настаняване и 3 нощувки в 4 звезден хотел, 1 официална вечеря за участниците в бизнес делегацията, вътрешен транспорт, туристическа обиколка, медицинска застраховка, виза, информационна брошура и организационна такса. При реализирането на икономии от пътуването, сумите ще бъдат възстановени на участниците.

 

Фирмите, които имат интерес да участват в състава на бизнес делегацията, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма и копие от международен паспорт на електронна поща: irelations@bcci.bg, както и да заплатят таксата за участие в срок до 7 октомври /петък/ 2016г.

 

с банков превод

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

BIC код: UNCRBGSF

или

в брой

на касата на БТПП,

ул. Искър 9, София.

 

IBAN: BG20 UNCR 7630 1100 3081 28 – сметка в щ.д

IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19- сметка в лева

 

            При последващ отказ за участие в делегацията, в срок до12 октомври 2016г., БТПП възстановява 100 % от извършеното плащане. След изтичане на горепосоченият срок, при отказ от пътуване - сумата не се възстановява.

 

За повече информация относно бизнес делегацията, организирана от БТПП, моля да се обръщате към дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” при БТПП на телефони: 02 8117 494 и 02 8117 421.

 

            Приложения:

 

·        Регистрационна карта

·         Предварителна програма на посещението

  

С уважение,

 

ЦВЕТАН СИМЕОНОВ

Председател
Информация
Програма
Регистрация