Начало
Мероприятия:





Тема: Презентация на програмата ELANBiz финансирана от Европейската комисия

Дата: 14-12-2016

Организатор: Дирекция МС и МО

Анотация:
 УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Имам удоволствието да Ви информирам, че Българската търговско-промишлена палата организира презентация на програмата ELANBiz финансирана от Европейската комисия на 14.12.2016г. в БТПП от 10.00ч в зала А, етаж 1.

Програмата има за цел да предостави специализирана информация предназначена за МСП в ЕС потенциално заинтересованите от износ или инвестиране в седем страни от Латинска Америка (Аржентина, Бразилия, Чили, Колумбия, Коста Рика, Мексико и Перу). ELANBiz също така предлага на дружества от ЕС достъп до актуална информация разработена от екип от експерти. Освен това, чрез своята услуга "попитай експерта" програмата осигурява безплатни консултации по отношение на изискванията за достъп до пазара на споменатите седем страни. Услугата вече е била използвана от над 350 фирми от ЕС.



България
е избрана от ELANBiz като приоритетна държава за стратегията за разпространение на ELANBiz в ЕС. Целта е да се помогне на малките и средни предприятия и бизнес организации от България да получат достъп до пазарите от Латинска Америка и компаниите да се възползват от нарастващите възможности, предоставени от споразуменията за свободна търговия, сключени от ЕС.

Заинтересованите представители на български компании могат да се запишат за участие в презентацията, като предварително изпратят попълнена регистрационна форма до дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ при БТПП на е-мейл: irelations@bcci.bg , тел. 02/8117421 или 02/8117 497 в срок до 13.12.2016 г.

Приложено: регистрационна форма с предварителна програма

 

С уважение,

 

ЦВЕТАН СИМЕОНОВ

Председател 

Информация
Програма
Регистрация