Начало
Мероприятия:





Тема: 5-ти Бизнес форум София-Тайпе

Дата: 19-04-2017

Организатор: МСМО

Анотация:




            УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) има удоволствието да Ви уведоми, че в сътрудничество с Китайската асоциация за международно икономическо сътрудничество (CIECA) и TAITRA-София организира тайванска бизнес делегация до България и провеждането на 5-тия Бизнес форум София-Тайпе, който ще се проведе на 19 април 2017 г. в сградата на БТПП. Предвиждат се и В2В срещи, като тайванската делегация от CIECA ще представлява секторите:

•           Хранително-вкусова промишленост

•           Екология и околна среда

•           Биотехнологии и фармация

•           Смарт технологии, прецизно-измервателна техника, машиностроене

•           ИКТ и иновации

•           Консултантски услуги, хотелиерство туризъм, текстилна промишленост, строителство и др.

Актуален списък на тайванските фирми, съставляващи делегацията, е прикачен към това съобщение.

Тайван се характеризира като основен износител на електроника, телефонни апарати и други аудио-видео апарати, смарт технологии и иновации в редица индустрии, като все повече се засилва и интереса към инвестиране в България и към внос от България на традиционни хранителни стоки.

Заинтересованите български компании могат да заявят своето участие в 5-тия Бизнес форум София-Тайпе, като в срок до 13 април (четвъртък) изпратят попълнена регистрационна форма на e-мейл v.velichkov@bcci.bg или факс 987 32 09.

Участието е безплатно, работни езици са български и английски, като е осигурен превод за официалната част. За повече информация – дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ на телефон 02/ 8117 497 (~421, ~489) и е-мейл v.velichkov@bcci.bg или irelations@bcci.bg.

 

С уважение,

 

ЦВЕТАН СИМЕОНОВ

Председател на БТПП

Информация
Програма
Регистрация