Начало
Мероприятия:





Тема: Презентация на 59-тия Международен панаир за инженерна индустрия

Дата: 03-04-2017

Организатор: МСМО

Анотация:


УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,



Българската търговско промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че в сътрудничество с  „Панаири Бърно” АД, организира презентация на  59-то издание на Международния панаир за инженерна индустрия , който ще се проведе в дните от   9. до 13.10 2017 г. в  Панаирния център - гр. Бърно. Презентацията ще се проведе на 3 април 2017 г. /понеделник/ от 10.00 ч. в сградата на БТПП, гр. София, ул. „Искър“ 9  в зала  А, ет.1.

Тазгодишното издание на Международния панаир за инженерна индустрия SV 2017) в град Бърно се ориентира към Промишлеността  4.0, автоматизация, екологични технологии, транспорт и логистика, като основната тема отново ще бъде Индустрия 4.0 или с други думи Четвърта индустриална революция. Миналогодишното издание е посетено от повече от 84,000 посетители, превръщайки се в най-голямата индустриална демонстрация  в Чехия от началото на икономическата криза.

От името на „ Панаири Бърно” АД ще присъства  инж. Иржи Роусек,  директор на проекта и маг. Наталие Раева -  представител за България, които ще представят компанията „Панаири Бърно“ АД  и основните си проекти. Участие в мероприятието ще вземат още представители на Посолството на Република Чехия в България, Почетното консулство в България, агенция „Чек Трейд“ за България, представители на българския бизнес и медии.

Заинтересованите български компании могат да заявят своето участие в Презентацията, като в срок до 31 март 2017 г. / петък/ изпратят попълнена регистрационна форма на e-мейл: v.velichkov@bcci.bg или факс 987 32 09. Участието е безплатно. Работен език – български език.

За повече информация – дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ на телефон 02/ 8117 497 (~421, ~489) и е-мейл v.velichkov@bcci.bg или irelations@bcci.bg.

Приложение: Информационни материали относно „Международния панаир за инженерна индустрия“.





С уважение,

 

ЦВЕТАН СИМЕОНОВ

Председател на БТПП

Информация
Програма
Регистрация