Начало
Мероприятия:





Тема: Обучителен семинар "По-големи възможности за малкия бизнес: конкурентоспособни днес и утре", 19.06.2017

Дата: 19-06-2017

Организатор: Mastercard, БТПП

Анотация:
 

Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Mastercard имат удоволствието да Ви поканят на бизнес семинарПо-големи възможности за малкия бизнес: конкурентоспособни днес и утре“, който ще се проведе на 19.06.2017 г. /понеделник/, от 10.00 ч. в сградата на БТПП, София, ул. Искър 9, зала A.

Целта на семинара е запознаване на малките и средни предприятия, с предмет на дейност търговия със стоки и услуги, с ползите от приемането на електронни разплащания за повишаване на тяхната конкурентоспособност и адаптирането им към изискванията на съвременния потребител.

Участниците в мероприятието ще имат възможност да се запознаят с основните преимущества на електронните разплащания за бизнеса, начините, по които биха могли да повишат приходите от продажби и ефективността на бизнес процесите чрез приемането на безналични плащания, както и с параметрите на продуктите, специално разработени за техните потребности.

Водещ на семинара ще бъда г-жа Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България и Македония. След края на презентационната част, участниците ще могат да зададат своите конкретни въпроси към лектора и да получат експертен съвет от представителите на Mastercard. 

Семинарът е насочен към малки и средни търговци, работещи в секторите ХоРеКа, фризьорство и козметика, търговия с хранителни и бързооборотни стоки, алкохол и тютюневи изделия и др. 

Моля желаещите да вземат участие в семинара да изпратят попълнена приложената регистрационна форма на e-mail: secretariat@bcci.bg в срок до 14.06.2017 г. /сряда/. Местата са ограничени. Участието е безплатно.

Информация
Програма
Регистрация