Начало
Мероприятия:





Тема: Изложение за производствени решения в Сингапур

Дата: 25-10-2017

Организатор: EEN

Анотация:

Изложението за производствени решения (MSE), организирано от Федерацията на производителите (SMF) ще се проведе в Сингапур Експо от 25 до 27 октомври 2017г. MSE е изложбена платформа за доставчици на продукти и решения, които искат да представят своите иновации, ефективни по отношение на разходите технологии и продукти за подобряване на бизнес продуктивността и ефикасността в и извън производствените индустрии.

Четвъртото издание на изложението продължава да бъде едно от най-важните събития в региона и е фокусирано върху напредъка в ключови производствени технологии от бъдещето. По време на събитието ще бъдат проведени серия от интерактивни презентации, демонстрации на дигитални решения,  конференции и семинари на теми, свързани с Интернет на нещата (Internet of things), обработка на повърхности, управление на веригите за доставки и бъдещето на производството. Сред присъстващите ще бъдат представители на едни от най-известните в световен мащаб брандове, а също така и лидери от региона. Ще бъде предствен и един нов сегмент, а именно инженерна обработка на повърхности.

Моля, следвайте линковете по-долу, в случай че се нуждаете от повече информация за предишните издания на изложението:

  1. https://goo.gl/1vSyJs
  2. http://www.ms-expo.com/sites/default/files/MSE%202016%20Post%20Show%20Report-2. LR%2020161124.pdf

 

За повече информация и регистрационна форма, моля, свържете се с Еnterprise Europe Network към БТПП на тел: 02 8117 515 или имейл: een@bcci.bg

Линк към Събитието: http://www.ms-expo.com/

Информация
Програма
Регистрация