Начало
Мероприятия:





Тема: Нова възможност за участие на български фирми в VII Европейски конгрес за МСП и съпътстващи B2B срещи в периода 18-20 октомври в Катовице

Дата: 18-10-2017

Организатор: EEN към Търговско-промишлената палата в Kатовице и EEN към БТПП

Анотация:

Enterprise Europe Network към БТПП и EEN към Търговско-промишлената палата в Катовице отправят своята покана към българските фирми за участие в седмото издание на Европейския конгрес за МСП, по време на който ще бъдат организирани и двустранни срещи за бизнес сътрудничество (b2b-meetings) без ограничение на бизнес сектора. Международни гости на конгреса тази година са Китай, Белгия, Беларус, САЩ, Иран, Румъния и Германия. Събитието ще се състои в международния конгресен център в Катовице на 18, 19 и 20 октомври т.г. под мотото „Освободи бизнеса си“.

По време на събитието и двустранните срещи за бизнес сътрудничество участниците ще имат възможност да се срещнат и поговорят помежду си като това би било отлична възможност за запознаване с конкуренцията и изграждане на трайни бизнес отношения с нови партньори.  Повече информация за конгреса и програмата, може да бъдат намерени на адрес: http://ekmsp.eu/en/main-page/.

 

              Важни срокове:

10.10.2017                                   Краен срок за регистрация

16.10.2017                                   Краен срок за избор на В2В срещи

19.10.2017                                   В2В срещи от 09:00 до 16:00 часа

20.10.2017                                   В2В срещи от 09:00 до 12:00 часа

 

Участието в конгреса и В2В срещите е безплатно за участниците, но е нужна предварителна регистрация на адрес:  https://b2bharmo.com/Kongres2017/index.php/en/users/register.

 

За да се регистрирате успешно, трябва да:

  • Попълните прецизно данните си във всички полета на регистрационната форма като  посочите контактни детайли и данни за фирмата/организацията, както и лицето/лицата, които ще участват в срещите; да въведете описание на фирмата, сферата на дейност и необходимите според Вас фирмени детайли, които бихте желали да бъдат известни на останалите участници, както и да опишете с каква цел сте взели участие в срещите
  • В полето „Support Office“ следва да посочите BG Bulgarian Chamber of Commerce and Industry (EEN)
  • Преминете към втората стъпка на регистрацията, за да изберете своите В2В срещи 

 

За въпроси, помощ при регистрация или необходимост от допълнителна информация, моля, свържете се с:

 

Европейски информационен и иновационен център – Enterprise Europe Network

Българска търговско-промишлена палата

Мария Шапкарова

Тел: +359 2/ 8117 525

Е-mail: een@bcci.bg  

http://www.bcci.bg/   

Информация
Програма
Регистрация