Начало
Мероприятия:





Тема: Растеж и развитие на семейния бизнес през поколенията

Дата: 29-01-2018

Организатор: МСМО

Анотация:

ДО

ЧЛЕНОВЕТЕ НА БТПП

  

 УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

          Българската търговско-промишлена палата (БТПП) има удоволствието да Ви покани на семинар, организиран от консултантската компания Бизнесс Ителект ЕООД, на тема Растеж и развитие на семейния бизнес през поколенията. Събитието ще се проведе на 31 януари т.г. в сградата на БТПП, зала Б, от 09:15 ч.

По време на семинара, участниците ще се запознаят с подходите за планиране на приемственост и изграждане на лидерски качества на следващото поколение, както и с възможностите за намиране и поддържане на баланс в отношенията между поколенията и между наследниците в дадено предприятие. Тези теми стават все по-актуални, имайки предвид, че в България първото поколение предприемачи вече излиза от трудовия пазар, а традицията и методите на развитие на семеен бизнес са прекъснати преди десетилетия. В тази насока ще бъдат представени и интересни бизнес казуси, чрез които ще бъде споделен опит и ще се даде практическа насоченост на събитието.  

Лектори на семинара ще бъдат:

Лидия Шулева - финансов и бизнес консултант с повече от 25 годишен опит. Чрез  консултантската компания Бизнесс Интелект ЕООД, създадена през 1991 г., е работила по много проекти свързани с преструктуриране и оздравяване на предприятия, а от 2001 до 2009 г. заема длъжностите заместник-министър председател, министър на труда и социалната политика, министър на икономиката, депутат в Европейския и в Българския парламент.

Величка Христова - директор в Bank Gutmann AG,  отговаря за частни клиенти от Югоизточна Европа. Част е от екипа на световно известния консултант по фамилен бизнес Дейвид Борк и работи изключително много с първо поколение семейни компании и предприемачи. Завършила е акредитациите ТЕР и притежава сертификат от института FFI САЩ за финансови консултации на семейни компании.

Приложено към тази покана ще откриете регистрационна форма и програма на семинара. Участието е безплатно, работният език е български. За повече информация, проявяващите интерес към участие могат да се свържат с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел. 02/ 8117 497 или по ел. поща на intorg@bcci.bg.   

 

С уважение,

 

ЦВЕТАН СИМЕОНОВ

Председател на УС на БТПП

Информация
Програма
Регистрация