Mongolia-AOTS, WNF program "Developing new Initiatives using Lean Business Mode"

Икономическата секция на Посолството на Япония в София има удоволствието да Ви покани на онлайн лекция на г-н Масахико Уотани, президент и главен изпълнителен директор на глобалната японска козметична фирма Shiseido Co., Ltd.

Лекцията ще се проведе на 13 октомври 2021 г. от 10.00 ч. и е част от Дните на японската култура.

За Ваша информация, лекторът за това събитие е виден представител на японските бизнес среди на високо корпоративно ниво. Той е иноватор в концепцията си за фирменото управление на Shiseido и провежда редица преустройства в стратегията на компанията. Преди да оглави козметичната фирма, става известен с успехите си в Coca Cola-Япония.

Предвижда се на 13 октомври г-н Уотани да представи предизвикателствата, които водеща компания като Shiseido с дълга история и традиции, датиращи от 19-ти век, среща днес в глобалната си стратегия. Очакваме лекцията да бъде подходяща за разнообразна аудитория – всички, които проявяват интерес към съвременна Япония, нейната икономика, японския стил мениджмънт и фирмено управление.

Събитието изисква регистрация, но няма други изисквания – всеки може свободно да се регистрира за участие. Езикът на събитието е английски.

Повече подробности за събитието, лектора и компанията, която той оглавява, ще намерите в приложената покана. Фейсбук страницата на събитието е достъпна тук , а страницата на Дните на японската култура – тук .

Back   HOME 05 October 2021