ФАР, 2005/107-508 ДОБРИТЕ СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРАКТИКИ И БЕЗОПАСНОСТТА НА ХРАНИТЕ |
Mатериали от семинара:
Брошура Добрите селскостопански практики и безопасността на храните
- Презентации
- Европейски принципи за безопасността на храните
- Въведение в НАССР
- Приложение 1, Българско законодателство в областта на безопасността на храните
- Приложение 2, Европейско законодателство
- Poland and its approach to bring its agriculture up to the European standards in food safety, Mrs. Agnieszka Wierzbicka, Poland
- Italy – one of the major players in European agriculture, Mr. Carlo Badiali, Florence Chamber of Commerce
- Czech Republic and food safety, Dipl. Ing. Jan Zahorka, Czech Agrarian Chamber
- Good Agricultural Practices – EUREPGAP, Mrs. Inge Neessen, The Netherland - част 1, част 2
Контакт за допълнителна инфорамция:
Дирекция ”Европейска интеграция и проекти”
Тел. 988 34 82
e-mail: projects@bcci.bg
26 май 2006 г. |