НХМК и БТПП организираха конференция за безопасността на храните и екологичните изисквания в туризма |
Международна конференция на тема “НАССР за безопасност на храните и екологичните изисквания в туризма” организираха Националният хотелиерски мениджмънт клуб и БТПП на 11 април 2006 г. в София.
На нея хотелиери и ресторантьори от цялата страна се запознаха с новите изисквания на НАССР, законодателството и контролни функции на държавата при въвеждане на системата, практическото й приложение в Ирландия, Турция и Румъния и т.н.
Конференцията беше част от съвместен проект на организаторите, осъществен с финансовата подкрепа на Европейския съюз, в рамките на който беше включено и публикуването на специална брошура за въвеждането на новите европейски изисквания в заведенията за хранене.
14 април 2006 г. |