Назад

50 „ловци“ на иновации ще участват в брокерско събитие в рамките на Mobile World Congress Барселона, 25-27 февруари 2020 г.



 
Брокерското събитие представлява двустранни бизнес срещи, при което се насрочват 20 минути двустранни срещи според наличността, интересите и целите на всеки участник за намиране на подходящи партньори. В миналото издание участвайа 450 участници от 48 различни страни. Проведени са общо 1500+ срещи.
 
Тази година ще участват 50 „ловци“ на иновации. Това са : Accenture, Bayer, Bosch, Nissan, Henkel, Telefónica и др. Те участват в мероприятието с цел да открият нови стартъпи / МСП. Фирмите, които искат да се срещнат с техните представители, първо трябва да се регистрират в платформата: https://mwc2020.b2match.io/
 
Стъпки за участие:
 
• Регистрирайте се в нашата платформа преди 14 февруари 2020 г.
 
• Попълнете пълен профил за вашата организация
• Кажете на целия свят за вашите решения/продукти/услуги и какво предлагате!
• Потърсете интересни профили на на други участници!
• Заявете / приемете срещи и създайте свой собствен график!
 
За кого е подходящо събитието? Фирми / организации, предлагащи проект, продукт или услуга, експертиза, свързана с ИКТ технологиите.
 
Брокерското събитие е безплатно. Просто се уверете, че имате MWC пропуск за посетители, за да присъствате на конгреса и събитието. !!! Участниците с 4YFN пропуск са добре дошли да участват в събитието на MWC Brokerage САМО в четвъртък, 27 февруари.
 

06.02.2020 г.
Назад