Назад

Конферентен разговор с британска компания глобален организатор на събития



Председателя на БТПП Цветан Симеонов разговаря с Пиетро Леси, мениджър - развитие към британската компания Hyve Group. Срещата бе инициирана от Търговския отдел към Посолството на Великобритания в София.

Компанията Hyve Group, със седалище в Лондон, организира и провежда над 130 изложби в световен мащаб в редица сектори включващи: мода -дрехи и аксесоари, козметика, подаръци, храни и напитки, стоки за дома и градината, растения, цветя, декорация, инструменти и др. През есента на 2020 г. предстоят следните събития Fashion Together, Autumn Fair @ Home и Glee Gathering, за които можете да се регистрирате безплатно като посетители.

Симеонов обсъди възможността български фирми да участват в онлайн събитията за да предлагат свои продукти. Целта е да се осигурят разнообразни стоки с произход България за английския пазар. Леси сподели, че от началото на пандемията потреблението онлайн във Великобритания се е увеличило значително и това дава възможност много изделия от горепосочените сектори да се реализират чрез покупка от дистанция.

БТПП подготвя съвместно с Hyve Group специално събитие, в началото на октомври, за представяне на условията как да се реализират български стоки във Великобритания. При интерес за участие, можете да потвърдите на e-mail: interdpt@bcci.bg.

 


25.08.2020 г.

Видео:

Назад