Назад

Нова функционалност в приложението за създаване на логистични етикети GS1 Print



Все повече компании изискват от своите партньори да поставят логистичен етикет (SSCC, GS1 -128) GS1 върху палетите, които им биват доставяни. GS1 Print е решение за лесно и коректно изпълнение на тези изисквания, без да се налага закупуването на допълнително оборудванe и софтуер. Приложението е особено удачно и полезно за малките фирми.

От септември 2020г. е активна нова функционалност в GS1 Print: за да се избегне последващо въвеждане на баркода и наименованието на стоки в новосформирани транспортни единици за продуктите, които са били уедрявани вече в палети, системата помни използваните данни и ги зарежда автоматично при създаване на етикета.

Към страните, използващи безплатното онлайн приложение, се присъедини още една, а именно Нова Зеландия, чрез националната организация GS1 Нова Зеландия.

GS1 Print е достъпна и напълно безплатна опция за фирмите-членове на GS1 България и се използва широко в практиката. За периода януари-август 2020 г. български фирми са генерирали над 20 000 етикета чрез приложението.

 


29.09.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад