Назад

Трети онлайн форум "България-Русия: многопланово регионално партньорство "

Бяха обсъдени възможности за инвестиции и бизнес климат в България и Руската федерация






Българската търговско-промишлена палата взе участие в онлайн форум „България - Русия: многопланово регионално партньорство“ на тема:

„Възможности за инвестиции и бизнес климат в България и Руската федерация. Инвестиции - възможности и предложения”. Това е третият форум от проект на Центъра на промишлеността на Република България в гр. Москва, чиято цел е разширяване присъствието на български организации и фирми на руския пазар , както и по-интензивно инвестиционно сътрудничество.

Владимир Томов, председател на Съвета по инвестиции към БТПП и член на УС на Палатата представи дейността и предстоящите проекти на Съвета. Българската агенция за инвестиции направи презентация на инвестиционния климат в страната.

Различни региони и градове от България и Русия също бяха представени, заедно с конкретни проекти. Редица компании от двете страни заявиха своята готовност за инвестиционно сътрудничество.

При интерес за контакти с руски партньори българските фирми могат да се обръщат към: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, e-mail: interdpt@bcci.bg и Центъра на промишлеността на Р България в Москва www.cprb.ru.

 

 


01.07.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад