Назад

Предстои националното представяне на програма „Бизнес хъб ЕС – Япония и Република Корея



Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на предстоящото национално представяне на програмата Бизнес хъб ЕС – Япония и Република Корея на 20 юни, четвъртък от 15:00 ч. Събитието ще се проведе в хибриден форматна място в сградата на БТПП, гр. София, ул. Искър 9, ет. 1, Зала А или виртуално в платформата ZOOM.

Относно програмата

Бизнес хъб ЕС – Япония и Република Корея е финансирана от Европейския съюз програма, подкрепяща малки и средни предприятия от ЕС  в секторите: екология, дигитализация, здравен сектор, да навлязат в пазарите на Япония и Република Корея.

Програмата ще организира 10 бизнес мисии в Япония и 10 мисии в Република Корея през следващите 4 години, като всяка бизнес мисия ще позволи на 50 иновативни компании от ЕС да се възползват от обучения, посещения на място, установяване на контакти, участие в международни изложения.

Програма на събитието

По време на събитието ще разгледаме основните цели на Бизнес хъбa, услугите, предлагани от програмата, информация за бизнес мисиите, критериите за допустимост и процеса на подбор на участващите компании.

В рамките на представянето ще бъде споделен календарът на първите бизнес мисии в Япония и Република Корея и ще бъде предоставена информация за програмата, целевите сектори и индустрии за всяка мисия, както и предвидения график за процеса на кандидатстване.

Програма на събитието е приложена към настоящата покана.

Защо трябва да присъствате на това събитие?

  • За да научите повече за зеления, цифров и здравен сектор в Япония и в Република Корея;
  • За да научите повече за предимствата и възможностите, предлагани от програмата Бизнес Хъб;
  • За да разберете как да заявите интерес към предстоящите бизнес мисии и да научите повече за процеса на кандидатстване.

Ако сте МСП от ЕС или стартиращ бизнес, работещ в екологичния, цифровия или здравен сектор и описаните по-горе бизнес мисии представляват интерес, то това събитие е специално за Вас! Участието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация. Работен език: английски.

Заинтересованите фирми трябва да отговарят на конкретни критерии, за да покрият условията за участие в програмата Бизнес хъб! За повече информация относно изискванията за допустимост, моля вижте следния линк.

За повече информация относно програмата, посетете : https://eubusinesshub.eu/.

РЕГИСТРАЦИЯ

За да се регистрирате за събитието, моля да попълните регистрационната форма , в срок до 18.06.2024.

При необходимост от допълнителна информация или въпроси, моля свързвайте се с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, БТПП на тел.: 02 8117 494, 8117 489 или e-mail: m.markova@bcci.bg.

 

 

 

 


11.06.2024 г.

Още новини:

Видео:

Назад