Назад

Цветан Симеонов участва във връчването на дипломи на отличници на церемонията по дипломирането на зрелостниците на Националната финансово-стопанска гимназия (НФСГ)



На снимката - Мая Гешева, директор на НФСГ, инж. Таня Михайлова, зам.-министър на образованието и науката, проф. д-р Матилда Александрова, зам.-ректор по учебната дейност, проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество

Директорът на Националната финансово-стопанска гимназия Мая Гешева откри церемонията по връчването на дипломите с думите: „За мен е изключителна чест и отговорност да се обърнем към зрелостниците от випуск 2024 година - випуск, който показа, че със своята висока мотивация и отговорност заслужава своите отлични резултати на националните външни оценявания, че пътят в Гимназията е белязан със знака на успеха.

Цветан Симеонов, председател на УС на Българската търговско-промишлена палата, пожела на зрелостниците да не спират да учат и да бъдат добри професионалисти. Той напомни в изрази благодарността си за възможността БТПП да работи с НФСГ и помощта, която нейните ученици и стажанти са оказвали и продължават да оказват на Палатата безброй пъти в рамките на партньорството им. Симеонов каза, че и за в бъдеще, сътрудничеството  между Палатата и НФСГ ще продължи да бъде ползотворно и за двете страни.

21 зрелостници с оценка над 5.80 получиха дипломите си на сцената на аула „Максима“ в УНСС.

Отличничката Цветина Маджарова получи своята диплома и грамота за отличен успех и принос за издигане престижа на НФСГ от зам.- министъра инж. Таня Михайлова. Зам.-ректорът по учебната дейност проф. д-р Матилда Александрова връчи дипломата на Виктория Симеонова, а зам.-ректорът по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики проф. д-р Цветана Стоянова връчи дипломата на Ралица Чаканова. От името на БТПП Цветан Симеонов връчи на отличничката подаръчен комплект и дипломи на отличени.


25.06.2024 г.

Още новини:

Видео:

Назад