Назад

Подобрете цифровите си умение за работа от разстояние с помощта на дигитален виртуален офис

Обучителни модули по дигитална комуникация, киберсигурност, облачни услуги и технологии за споделяне и съхранение на файлове, платформи за цифрово сътрудничество, видеоконференции…






 

Българската търговско-промишлена палата приключи работата по проект REMOTENET (European Digital Skills Hub for Remote Workers), който се финансира по програма „Еразъм +“.

Основната цел на проекта е да се подобрят цифровите умения на служителите, необходими за дистанционна работа, както и за преодоляване на отрицателните последствия при работата от разстояние - стрес, изолация, нарушаване на баланса между служебните ангажименти и личния живот и др.

Проектът се реализира от консорциум, включващ 6 партньорски организации от 4 страни – България, Испания, Италия и Турция.

В рамките на проекта се разработи дигитална платформа (т.нар. виртуален офис за дистанционна работа), който включва обучителни модули за подобряване на дигиталните и комуникационни умения на работещите дистанционно.

Курсовете обхващат теми като: дигитална комуникация, киберсигурност, облачни услуги и технологии за споделяне и съхранение на файлове, платформи за цифрово сътрудничество, видеоконференции и др. Обучителното съдържание е налично в платформата https://remote-net.eu/  в секция „Онлайн курсове“ и е достъпно на английски език, след регистрация.

 

 


22.07.2024 г.

Още новини:

Видео:

Назад