Назад

Предстоящи бизнес мисии по програмата „Бизнес хъб ЕС – Япония и Република Корея“



Българската търговско-промишлена палата информира за предстоящи бизнес мисии в Япония и Република Корея по програмата на ЕС за малки и средни предприятия (МСП) за навлизане на азиатските пазари /EU Business Hub Japan and the Republic of Korea/ в секторите: екология, дигитализация и здравен сектор. Програмата има за цел да активизира експортните и инвестиционните дейности на предприятията.

В рамките на тази година европейските МСП могат да кандидатстват за участие в някоя от следните мисии:

Мисията е подходяща за европейски МСП, участващи в сектора на цифровите решения, включително облачни решения, изкуствен интелект (AI), интернет на нещата (IoT), компютри от следващо поколение, полупроводници, киберсигурност, разширена реалност (XR), роботика, софтуер, медийна и телекомуникационна инфраструктура, блокчейн, цифрово здраве, цифрови маркетинг и реклама, Fintech.

Кандидатствайте тук: https://eubusinesshub.eu/en/missions-catalogue/digital-solutions-korea-2024  - до 9 август 2024 г.

Мисията е насочена към сектора на цифровите решения. Компаниите, които се включат в нея ще имат възможност да участват в Semicon Japan, търговски панаир на високо ниво, обединяващ компании в областта на технологиите за производство на полупроводници, процесите и техните разнообразни приложения 

Заявете интерес за участие в мисията тук: https://eubusinesshub.eu/en/missions-catalogue/eu-business-hub-semicon-japan-2024-0  -до 16 август 2024 г.

Мисията е подходяща за европейски МСП и стартиращи предприятия от сектор възобновяема енергия, включително технологии като: водород и горивни клетки, слънчева енергия, презареждащи се батерии, интелигентни мрежи, вятърна енергия, биомаса, производство на топлинна енергия с нулеви емиси.

Заявете интерес за участие в мисията тук: https://eubusinesshub.eu/en/missions-catalogue/eu-business-hub-smart-energy-week-spring-2025-0 -до 25 октомври 2024 г.

Бизнес мисиите предоставят уникална възможност за европейските МСП да установят ценни контакти, да изложат своите решения в павилиона на ЕС, да изградят дълготрайни отношения с корейски и японски предприятия и да проучат заедно нови бизнес идеи.

При въпроси и нужда от допълнителна информация заинтересованите компании могат да се свържат с Българската търговско-промишлена палата, тел.: 02 8117 489, 02 8117 494, e-mail: interdpt@bcci.bg.

 


07.08.2024 г.

Още новини:

Видео:

Назад