Назад

Безплатно обучение за придобиване на дигитална компетентност



БТПП-Център за професионално обучение, преводи, консултации и фирмено обслужване предвижда провеждане на обучение за придобиване на дигитална компетентност, средно ниво 3-4 чрез ваучер по програма на Агенция по заетостта (АЗ) през месец октомври т.г.

Темите и учебното съдържание за средно ниво на общи дигитални умения съответстват на пет области /модула/ за 3-4 ниво на компетентност в Европейската рамка за дигитални компетентности DigComp 2.1. Продължителността на обучението е 45 учебни часа, провеждано в онлайн форма.

Всеки участник в обучението, след неговото приключване се явява на онлайн изпит, който се провежда от Единния сертификационен център при Министерство на труда и социалната политика. При успешно положен изпит получавате сертификат от МТСП за придобито средно ниво на компетентност в съответствие с  Европейската рамка за дигитални компетентности  DigComp 2.1.

За да се включите в безплатното обучение на посоченото ниво на дигитална компетентност, следва да заявите ваучер през Агенция по заетостта. Всички стъпки за заявяване на ваучер можете да намерите на сайта на АЗ в меню „Кандидатствай“. След  одобрение на заявлението, системата ще генерира електронен ваучер, който автоматично ще бъде изпратен на посочената от  Вас електронна поща, както и до електронната поща на БТПП--Център за професионално обучение. След получаване на вашия електронен ваучер, с последваща информация вие ще бъдете уведомени за предстоящото обучение.

Броят на свободните места за обучението през месец октомври е ограничен.

За контакт: БТПП - Център за професионално обучение, преводи, консултации и фирмено обслужване, тел. 02 8117477, 02 8117519, e-mail: bcci.centre@bcci.bgm.damyanova@bcci.bg


28.08.2024 г.

Още новини:

Видео:

Назад