Назад

Делегацията на БТПП в Китай посети научно-развойния център на технологичния гигант Huawei





Делегацията, организирана от Българската търговско-промишлена палата, която пребивава вече втора седмица в Китай, посети изложбения център на водещата китайска компания Huawei. Делегатите се запознаха с най-новите продукти на фирмата за интелигентна дигитална трансформация, системи за управление на умни градове, проекти за изграждане на напълно интелигентен университет, както и дигитални решения в секторите: здравеопазване, транспорт, зелена енергетика, електрически автомобили, мобилни телефони и др.

Ли Дзъмин, директор ключови клиенти, Huawei Technologies Bulgaria, посрещна председателя на БТПП Цветан Симеонов и българската делегация в научно-развойния център на компанията в Пекин.

Представени бяха проектите на Huawei Technologies в България в сферата на корпоративно-социалната отговорност, различни обучения и събития. След презентацията се проведе дискусия с участниците, в която бяха обсъдени наличните продукти на българския пазар, възможностите за създаване на център за съхранение и обработване на данни, проекти в сферата на зелената енергетика.

Визитата е към своя край и ще приключи с посещение на културни забележителности като Забранения град и Великата китайска стена. Очаквайте обобщена информация за резултатите от обучението и проведените срещи от участниците.

 


12.09.2024 г.

Още новини:

Видео:

Назад