Назад

Френско-българската търговска и индустриална камара се присъедини към БТПП



Членството бе официално обявено по време на среща в БТПП с участието на председателя Стефан Делайе, директора Весела Тодорова-Мозеттиг и Олга Сандова, член на борда на Френско-българската търговска и индустриална камара /ФБТИК/. По време на срещата бяха обсъдени още бъдещи съвместни инициативи за задълбочаване на двустранните търговско-икономически отношения между България и Франция.

Цветан Симеонов, председател на БТПП, поздрави ФБТИК за взетото решение, като подчерта, че отношенията със смесената камара винаги са били приятелски. „Членството в БТПП ще отвори доста възможности за сътрудничество“, отбеляза още Симеонов. Двете организации ще могат да си сътрудничат по-тясно в сферата на проектите, съвместните инициативи, както и в подкрепа на интересите на бизнеса, подчерта председателят на БТПП.

Стефан Делайе сподели, че ФБТИК оценява дългогодишния опит и усилия на БТПП за подкрепа на бизнеса и развитие на международното икономическо сътрудничество. Той информира за проведените регионални срещи на ФБТИК с бизнеса в Русе и Варна.

По време на срещата бяха обсъдени още бъдещи съвместни инициативи, сред които организирането на посещение на български фирми във Франция през следващата година, участие в турнира по петанк на ФБТИК и др.

БТПП ще информира допълнително за планираните събития.

 


11.10.2024 г.

Още новини:

Видео:

Назад