Назад

Изложението „Автомобилен салон София 2024“ преминава при висок интерес







Председателят на БТПП Цветан Симеонов посети 26-тото издание на изложението “Автомобилен салон София” 2024. Събитието се организира от Асоциацията на автомобилните производители. То е второто и последно в цяла Европа подобно изложение за тази година.

Събитието представя около 200 автомобили от различен модел и клас. Около 40 изцяло електрически автомобили, над 100 превозни средства с хибридно задвижване и около 60 конвенционални автомобили.

Консултантите на участващите компании представиха пред многобройната аудитория последните актуализации на моделите, техническите им възможности, нововъведенията и ползите им за потребителите.

Най-нетърпеливите посетители могат лично да тестват поне 120 бр. чисто нови коли, осигурени за тест-драйв. На изложението могат да се видят марки и модели автомобили непознати досега в България.

В рамките на изложението посетителите могат също така да се възползват от най-добрите предложения за застрахователни и лизинг услуги, както и от огромното разнообразие автомобилни продукти, аксесоари и тунинг системи.

“Автомобилен салон София 2024” ще продължи до 27 октомври, този месец.

 


21.10.2024 г.

Още новини:

Видео:

Назад