Назад

ОП „Развитие на човешките ресурси“ на МТСП и Агенцията по заетостта отличиха 19 работодатели на форума „Работодател на годината – 2015”



Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ на МТСП и Агенцията по заетостта отличиха 19 работодатели на форума „Работодател на годината – 2015”. Форумът се проведе на 7 декември 2015 г. в в столичния хотел „Хилтън“. Свидетели на церемонията по връчване на отличията станаха депутати, членове на правителството, ръководители и представители на неправителствени организации, фирми, бюра по труда, регионални агенции по заетостта и други социални партньори. БТПП бе представена от председателя на Палатата Цветан Симеонов. 
 
На тазгодишното издание на форума, който се провежда за 12-та поредна година, награди на 19-те отличени работодатели връчиха заместник-министрите на труда и социалната политика Гълъб Донев, Николай Николов, Лазар Лазаров, Зорница Русинова, председателят на комисията по труда и социалната политика в Народното събрание Хасан Адемов и изпълняващият длъжността изпълнителен директор на Агенцията по заетостта Валентина Георгиева. 
 
 
Класацията на работодателите – ТУК
 

08.12.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад