Начало
Мероприятия:





Тема: Представяне на Голямата трансформация на ЦУМ

Дата: 19-09-2024

Организатор: БТПП, Antika World

Анотация:

Покана

Уважаеми дами и господа,

Antika World се заема с грандиозна трансформация на сградата на Централния универсален магазин – ЦУМ в София, за да я превърне в едно наистина необикновено място. Вдъхновен от богатото наследство на България и древен Египет, интериорният дизайн ще претърпи забележителна метаморфоза.

Проектът включва луксозни магазини със специално представяне, напомнящо за изкуството на древния Египет, 5-звезден хотел, предлагащ несравними услуги и удобства, ресторанти, модерен СПА център, конгресна зона и пространство за споделена работа, осигуряващи разнообразно и обогатяващо изживяване за всички посетители. Този дългосрочен, 20-годишен проект се фокусира върху интелигентно обновяване, обещавайки да потопи гостите в свят на вечна елегантност и изтънченост.

В ЦУМ ще бъдат изградени още бизнес център и акселератор, фокусирани върху насърчаване на сътрудничеството между частния сектор в България и арабските страни.

Заповядайте да присъствате на представянето на Голямата трансформация на сградата на ЦУМ, което ще се състои на 19 септември 2024 г. от 10.00 ч. в Българската търговско-промишлена палата, зала А, ул. Искър 9, София 1058 и в zoom.

Запазете своето място, като попълните регистрационната форма преди 16 септември.

 

Повече информация можете да намерите на: www.antika.world/tzum.

Информация
Програма
Регистрация