ВРЪЗКИ с ОБЩЕСТВЕНОСТТА

1. ИНИЦИАТИВИ

 

дейност

срок

отговорник

1.1.

Осъществяване на връзки с обществени и неправи-телствени организации за кръстосана публична комуникация с цел достигане до повече крайни потребители, фирми и НПО.

постоянен

ПР-звеното и на отдел "Компютърни системи"

1.2.

Продължаване разширяването на групата от ключови експерти за изяви в медиите от името на ръководството на БТПП за представяне позициите на Палатата като защитник интересите на бизнеса (малък и среден) за издигане на общественото доверие.

постоянен

ПР-звеното

1.3.

Рубриката "НОВИНИ" да бъде осъвременявана повече от един път на ден като във второто издание да се предлага "Разширена информация" за участници, "Фотогалерии" и "Видео-свидетелства" от инициативи и събития с участник БТПП.

постоянен

ПР-звеното

1.4.

Бюлетин "ИНФОБИЗНЕС", Рубриките „МЕДИИТЕ за БТПП” и „ПРЕДСТОЯЩО” да се осъвременяват няколко пъти всеки работен ден като съдържанието се обновява и актуализира с интензитет 20-40 информации месечно.

постоянен

ПР-звеното

2. КОНКРЕТНИ АКТИВНОСТИ и ЦЕЛИ

 

дейност

срок

отговорник

2.1.

Сайтът на БТПП да продължи да бъде основен източник на информация за всичко в посока улесняване достъпа на фирми, институции и медии до точна и актуална информация.

постоянен

ПР-звеното

2.2.

Изграждане и поддръжка на кръг от адресати български медии по света за популяризиране информациите от БТПП, които се превеждат на английски и постоянен мониторинг на теми от сферата на бизнеса, които се публикуват от международните партньори на Палатата, от големите световни финансови и бизнес-издания и в техните сайтове.

постоянен

ПР-звеното

2.3.

По-нататъшно разширяване на медийното присъствие на БТПП в интернет с представяне на акценти от Регионални ТПП (К).

постоянен

ПР-звеното

2.4.

Популяризиране предимствата от членство и дейностите, извършвани от Палатата за конкретни фирми, получили през годината съдействие и съответно – отбелязали участие или получили логистична помощ. Тази информация да се илюстрира с кратки видео клипове, които да се използват и в бюлетин "ИНФОБИЗНЕС".

постоянен

ПР-звеното